Koevermans: "Ajax wint wel in Groningen"

14 april 2008, 07:33   Bijgewerkt: 14 april 2008, 12:49

Na het gelijkspel tegen FC Twente en de afgelasting van FC Groningen-Ajax, is de kans aanwezig dat PSV komende woensdag, zonder zelf in actie te komen, kampioen van Nederland wordt. Dan wordt Groningen-Ajax ingehaald en als de noorderlingen minimaal één punt pakken, zijn de Eindhovenaren zeker van de titel.

Spits Danny Koevermans, die zondag voor de tweede keer in zijn carrière een kampioenswedstrijd zag mislukken, rekent echter niet op hulp uit Groningen. "Ajax wint daar wel", zegt de spits tegen FCUpdate.nl. "Ik heb zo'n voorgevoel dat zij daar echt geen punten gaan laten liggen. Het zal dus weer op de laatste speelronde moeten gebeuren. Hopelijk is de laatste speelronde PSV weer gunstig gezind."

Hoewel Koevermans daar niet in gelooft, kan PSV dus al komende woensdag kampioen worden. Niet op het veld, maar voor de televisie. "Oh, maar dat zou ik helemaal niet erg vinden hoor", lacht verdediger Dirk Marcellis. "Hoe we kampioen worden, op het veld of niet, maakt me niet uit. Áls we die titel maar pakken."

De jeugdinternational heeft er, ondanks de domper tegen Twente, alle vertrouwen in dat het alsnog goed komt voor zijn ploeg. "Ik vond ons tegen Twente eigenlijk best een goede wedstrijd spelen, het was gewoon jammer dat de bal op bepaalde momenten net niet goed viel. Maar ik weet zeker dat we, als we zondag tegen Vitesse hetzelfde brengen als tegen Twente, alsnog het kampioenschap pakken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen