Petrovic rekent op vertrek uit Nederland

3 april 2008, 17:56

Zeljko Petrovic gaat er vanuit dat hij zijn carrière als trainer buiten Nederland voortzet. De Montenegrijn, die eerder actief was bij Feyenoord (als assistent van Ruud Gullit) en Boavista, vertrekt na dit seizoen bij RKC Waalwijk. "Ik verwacht niet dat er een Nederlandse club voor me komt", zegt hij in het Brabant Dagblad.

Petrovic was afgelopen zomer, vlak voordat hij bij RKC tekende, al in beeld bij het Belgische Cercle Brugge. Of deze, of een andere club, nu al interesse getoond heeft, wil Petrovic niet zeggen. "Het enige waar ik nu mee bezig wil zijn, is kampioen worden met RKC", aldus de coach, die er geen geheim van maakt dat hij goed in de markt ligt. In december waren er al enkele clubs die hem wilden hebben. "En ook bereid waren de afkoopsom te betalen. Maar ik wilde RKC niet in de steek laten. Ik ben een jaar geleden aan deze klus begonnen en die wil ook afmaken."

Dit seizoen maakt Petrovic met RKC nog altijd kans op het kampioenschap in de Jupiler League. Met nog drie duels te staan zijn de Brabanders mede-koploper.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen