Drogba loog tegen Mourinho over gesprek met Milan

Ger
14 mei 2008, 14:20   Bijgewerkt: 14 mei 2008, 14:43

Didier Drogba heeft verklapt in gesprek te zijn geweest met AC Milan. De aanvaller van Chelsea vloog in augustus 2006 in een privéjet naar Milaan, waar hij een afgevaardigde van de club en enkele spelers ontmoette. Dat laat de Ivoriaanse international weten in zijn biografie.

Drogba sprak in de Italiaanse modestad met Adriano Galliani, de vice-voorzitter van de Rossoneri. Op de vraag of hij ooit voor Milan zou willen spelen, antwoordde de aanvaller: "Wanneer jij wilt, het ligt aan jullie. Als het geld geen probleem is, ga ik om de tafel met Chelsea."

Drogba loog aanvankelijk over het reisje tegen de toenmalige Chelsea-trainer Jose Mourinho. De Portugees reageerde furieus toen de aanvaller het verhaal alsnog opbiechtte. "Ik vertrouwde je, ik heb alles voor je gedaan. Je vertelde dat je naar de tandarts ging terwijl je eigenlijk in Milaan een transfer aan het bespreken was", reageerde Mourinho. "Je loog tegen me. Je hebt je woord niet gehouden. Ben je slecht opgevoed?"

De boze Mourinho liet de Ivoriaan een tijdje meetrainen met de reserves van Chelsea. Een dag later moest hij met het tweede elftal in actie komen tegen West Ham United. Na die periode hebben Mourinho en Drogba de situatie uitgepraat en was de aanvaller weer welkom bij de hoofdmacht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen