'Nederland outsider voor EK-winst'

19 mei 2008, 16:08   Bijgewerkt: 19 mei 2008, 16:15

Nederland is zeker geen topfavoriet om het komende EK te winnen. Wedkantoor Bwin schat Duitsland, Italië, Spanje, Frankrijk en ook Tsjechië hoger in dan Oranje. Gastland Oostenrijk heeft volgens hen de minste kans op EK-winst.

Voor elke euro die je op Bwin.com inzet op EK-winst van Oranje, krijg je er dertien terug als de ploeg van Marco van Basten de titel pakt. Ter vergelijking: wie één euro inzet op Duitsland, volgens het kantoor de grootste favoriet voor de titel, krijgt er daar 'slechts' 4,75 euro voor terug als de Duitsers daadwerkelijk het toernooi winnen. Italië (6,50), Spanje (7,25), Frankrijk en Tsjechië (allebei 8,50) zitten daar tussenin.

Supporter.

Supporter.

Overigens is ook bij het wedkantoor duidelijk dat Groep C, de groep van Oranje, de zwaarste groep van het toernooi is. Een gokje dat de winnaar van het toernooi afkomstig is uit deze poule, levert 'slechts' 2,75 keer je inzet op. Dat is aanmerkelijk minder dan Groep B (3,25), Groep D (4,00) en Groep A (4,25). In Groep C zitten naast Oranje ook wereldkampioen Italië en Frankrijk, in Groep B zitten onder meer Duitsland en Kroatië.

Nederland begint dinsdag met de voorbereiding op het EK. Dan meldt het grootste gedeelte van de voorlopige selectie zich in Noordwijk. Alleen Ruud van Nistelrooy, Edwin van der Sar, Arjen Robben, Wesley Sneijder en Jan Vennegoor of Hesselink ontbreken nog. Het vijftal heeft nog clubverplichtingen. De overige 21 spelers uit de voorselectie werken dinsdagavond in Katwijk een eerste training af.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen