Sneijder en Robben trainen apart, Melchiot blijft binnen

5 juni 2008, 18:14   Bijgewerkt: 6 juni 2008, 08:47

Wesley Sneijder meldde zich donderdagavond gewoon op het trainingsveld van Oranje in Lausanne. De middenvelder liep tijdens de ochtendtraining een hamstringblessure op, maar deze is niet dusdanig ernstig dat hij een training moest overslaan. In een goed gevuld Olympisch stadion deed hij, samen met Real Madrid-teamgenoot Arjen Robben, wat oefeningen apart van de groep.

Sneijder leek weinig of geen hinder meer te ondervinden van de tik die hij eerder op de dag kreeg van Robin van Persie. Het been van de kleine spelmaker bleef haken in de grond, waardoor hij even pijn voelde in de hamstrings. De middenvelder deed met Robben wat simpele loop-, trap- en passoefeningen en wekte echter niet de indruk last te hebben van een blessure. Hetzelfde gold voor Robben. De aanvaller trainde eveneens apart van de groep, maar ook hij leek weinig te mankeren.

De enige speler van Nederland die ontbrak op het trainingsveld, was Mario Melchiot. De verdediger had last van zijn lies en bleef binnen om wat te fietsen.

De Zwitserse fans, die gratis het stadion in mochten, leefden enthousiast mee met de training. Tijdens een afwerkvorm werd iedere doelpoging, goed of niet goed, begeleid met een 'ooooh', 'aaaah' of 'oeeeehhh' van de tribune. Soms werden de spelers, als een oefening voorbij was of als coach Marco van Basten de training even stillegde, zelfs getrakteerd op een hartverwarmend applaus.

Robben en Sneijder maakten dat al niet meer mee. Beide spelers verlieten na zo'n 45 minuten het veld. Morgen is er immers weer een dag...

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen