Van de Laak twee jaar langer bij FC Groningen

Ger
3 juni 2008, 14:22   Bijgewerkt: 3 juni 2008, 14:46

FC Groningen heeft een akkoord bereikt met Koen van de Laak over een nieuw contract. De 25-jarige middenvelder ligt nu tot de zomer van 2011 vast. Zijn oude verbintenis liep medio 2009 af.

"Zoals bekend, heeft Van de Laak het afgelopen jaar veel pech gehad met blessures, maar wij hebben er veel vertrouwen in dat hij de komende seizoenen van waarde zal zijn voor FC Groningen", zegt algemeen directeur Hans Nijland op de website van zijn club. De middenvelder heeft drie seizoenen bij de noorderlingen achter de rug. Hij begon zijn loopbaan in het seizoen 2000-2001 bij FC Den Bosch.

Nijland laat zich overigens niet opjagen door het afketsen van de transfer van Sebastian Fernandez. "Dat is ook niet nodig, want de competitie start pas in het weekeinde van 30 en 31 augustus. Het verleden heeft al uitgewezen dat er tot die datum - en zelfs nog daarna, totdat op 1 september de transfermarkt sluit - nog veel kan gebeuren. We laten ons dus niet opjagen door de tijd; de slak en de haas vieren immers allebei op 1 januari nieuwjaarsdag..."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen