Chelsea-aanwinst Deco: "Drogba moet blijven"

Koen Freriks
19 juli 2008, 10:06   Bijgewerkt: 19 juli 2008, 10:28

Als het aan Deco ligt, voetbalt Didier Drogba ook komend seizoen bij Chelsea. "Ik hoop dat hij blijft, want hij is een van de beste aanvallers in de wereld. Als je de Champions League wil winnen, moet je hem behouden", vindt Deco, die weet dat Drogba regelmatig in verband wordt gebracht met Italiaanse en Spaanse topclubs. 

Deco is deze zomer overgeheveld door de nieuwe trainer Luiz Felipe Scolari, die aangaf dat Drogba "voor 200 procent" in zijn plannen voorkomt. Deco zal het echter niet vreemd vinden als de Ivoriaanse spits toch vertrekt. "Momenteel zijn veel clubs op zoek naar een nieuwe centrumspits en Drogba is een van de besten op zijn positie. Elke grote club wil hem wel hebben", zegt de Portugese spelmaker tegenover BBC. 

Drogba werd afgelopen seizoen meerdere malen in verband gebracht met onder meer FC Barcelona en AC Milan. De goalgetter zou ontevreden zijn met het ontslag van trainer José Mourinho, begin vorig seizoen. AC Milan mocht anderhalve maand geleden al praten met Drogba over een overgang, maar tot een transfer kwam het niet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen