Ajax start met Anita, Oleguer en Schilder

8 augustus 2008, 20:12   Bijgewerkt: 8 augustus 2008, 21:20

Vurnon Anita en Robbert Schilder starten vanavond, tijdens de Amsterdam Tournament-wedstrijd tegen Arsenal, in de basis bij Ajax. Schilder vervangt de afwezige Jan Vertonghen als linksback, terwijl Anita de voorkeur krijgt boven Siem de Jong en Gregory van der Wiel. Nieuwelingen Oleguer en Aissati beginnen eveneens in de basis, de dure aanwinst Miralem Sulejmani neemt plaas op de bank.

George Ogararu, Jan-Arie van der Heijden, Kennedy Bakircioglu, Edgar Manucharyan, Dennis Rommedahl en Leonardo behoren niet tot de selectie van Ajax. Datzelfde geldt voor Kenneth Perez, Albert Luque, Laurent Delorge en Jurgen Colin, die eerder deze week al teruggezet werden naar het beloftenelftal. De wedstrijd tussen Ajax en Arsenal begint vanavond in de Amsterdam ArenA om 21.15 uur.

Bij Arsenal start Robin van Persie in de basis. Hij vormt een voorhoede met Emmanuel Adebayor. Arsenal-coach Arsene Wenger heeft verder al zijn grote sterren opgesteld. Zo maken mannen als William Gallas, Kolo Touré, Cesc Fabregas en Theo Walcott allemaal deel uit van de Londense basisformatie.

Opstellingen

Ajax: Stekelenburg; Silva, Anita, Oleguer, Schilder; Gabri, Aissati, Lindgren; Suarez, Huntelaar, Cvitanich

Arsenal: Almunia; Sagna, Gallas, Touré, Eboué; Clichy, Denilson, Fabregas, Walcott; Adebayor, Van Persie

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen