Bordeaux start met zege, bizar gelijkspel Marseille

9 augustus 2008, 22:56   Bijgewerkt: 10 augustus 2008, 00:02

Olympique Marseille heeft op de eerste speeldag van de Franse competitie voor veel spektakel gezorgd. De ploeg van coach Erik Gerets speelde met 4-4 gelijk bij Stade Rennes, waarbij drie van de acht treffers pas in blessuretijd vielen.

Marseille stond door treffers van Niang, Ben Afra en Kone al na een half uur op 1-3, maar Rennes bleef vechten. Thomert zorgde vlak na de pauze voor de 2-3, waarna een bizarre slotfase volgde. In de negentigste minuut leek een eigen goal van Mandanda de eindstand op 3-3 te bepalen, maar Grandin zette Marseille even later alweer op 3-4. In de allerlaatste seconden van het duel zorgde Rennes-speler Cheyrou echter voor een 4-4 eindstand. Bij Marseille begon Boudewijn Zenden op de bank. Hij mocht pas in de 88ste minuut, toen het nog 2-3 stond, invallen.

Een andere titelkandidaat, Girondins Bordeaux, pakte wél drie punten. De thuiswedstrijd tegen Caen werd moeizaam met 2-1 gewonnen. Fernando Cavenaghi maakte in de tachtigste minuut het winnende doelpunt. Paris Saint Germain, dat zich na een aantal moeizame jaren dit seizoen weer in de (sub-)top wil nestelen, kende geen beste start. Op bezoek bij AS Monaco werd met 1-0 verloren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen