Coach Anderlecht: "Gemekker moet uit de ploeg"

11 augustus 2008, 17:41

Het dreigt een lang, moeizaam seizoen te worden voor Anderlecht. Nog voordat de Belgische competitie moet beginnen, verkeert de ploeg uit Brussel in een crisis. Na de Europese uitschakeling tegen BATE Borisov verloor Anderlecht dit weekend het duel om de Belgische supercup van Standard (3-1). En dus moet het roer snel om, weet coach Ariël Jacobs. Hij irriteert zich aan de houding van sommige spelers.

"Er is geen gezonde agressiviteit. Die houden we blijkbaar alleen om de tegenstander en de scheidsrechter aan te pakken. En dat pik ik niet", briest de oefenmeester in Het Laatste Nieuws. "Als je dezelfde fout blijft maken, zijn er twee opties: de speler in kwestie niet opstellen of hem een boete geven. Ik heb tijdens de supercup een signaal willen geven door Nemanja Rnic op de bank te zetten. Wie het niet begrijpt, zal het moeten voelen", aldus de geplaagde coach van Paars-Wit.

"Het mekkeren moet echt uit deze ploeg. Dat gedrag kost de club veel geld. Ik had na BATE een antwoord verwacht, maar dat kwam er niet. Als prof zou je toch moeten beseffen wanneer je je club en jezelf in moeilijkheden brengt", besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen