Mourinho maakt ook in Italië oorlog met collega's

Koen Freriks
5 augustus 2008, 21:01   Bijgewerkt: 5 augustus 2008, 21:21

José Mourinho maakte in zijn diensttijd bij Chelsea al vele vijanden, bij zijn nieuwe club Inter Milan gaat de Portugese trainer daar vrolijk mee door. Volgens Mourinho heeft zijn concurrent Juventus in Claudio Ranieri een trainer, die absoluut geen winnaarsmentaliteit heeft. 

Ranieri wakkerde eerder deze week het vuurtje al aan. "Ik ben niet als Mourinho. Ik hoef geen prijzen te winnen om me zeker te voelen", zei de Italiaan na het verloren oefenduel tegen Hamburger SV (3-0). 

ranieri

ranieri

"Hij heeft slechts een Super Cup en nog een nietszeggende prijs gewonnen", vervolgt Mourinho. "Hij zou zijn mentaliteit maar eens moeten veranderen, maar hij is al bijna 70 en ik denk dat het daar nu te laat voor is", charcheert de nieuwbakken Inter-coach behoorlijk: Ranieri is in werkelijkheid namelijk nog maar 56 jaar. 

Ranieri kan zich niet druk maken om de gemene spelletjes van Mourinho. "Ik ga er verder niet op in, hieruit blijkt wel weer hoe hij naar collega's kijkt. Ik zal de eerste zijn die Mourinho feliciteert als hij een titel wint. Dat hebben mijn zeventig jaren aan levenservaring mij wel geleerd", knipoogde de ervaren trainer naar zijn collega.

Golden finale boost: Pak 50% extra bij weddenschappen op de de Champions League-finale!

Golden finale boost: Pak 50% extra bij weddenschappen op de de Champions League-finale!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen