Ook Wolfsburg komt niet naast koploper Hoffenheim

24 augustus 2008, 19:06   Bijgewerkt: 24 augustus 2008, 19:16

1899 Hoffenheim is na twee speeldagen de enige ploeg in de Duitse Bundesliga met de maximale score van zes punten uit twee wedstrijden. VfL Wolfsburg had zich zondag naast de promovendus aan kop van de competitie kunnen nestelen, maar kwam tegen VfL Bochum niet verder dan een 2-2 gelijkspel.

Over de puntendeling mocht Wolfsburg niet eens mopperen, want het stond na vijftig minuten met 2-0 achter. Door treffers van Ricardo Costa en Mahir Saglik sleepte de ploeg van coach Felix Magath toch nog een punt uit het vuur. Wolfsburg is nu één van de vijf teams op de gedeelde tweede plek in de Bundesliga,. Ook Schalke, Hertha, Hamburger SV en Dortmund pakten vier punten uit de eerste twee duels.

Zaterdag al eindigden de toppers Dortmund-Bayern München en Werder Bremen-Schalke 04 in een gelijkspel. Beide duels werden 1-1. Bij Bayern werd Mark van Bommel al na 25 minuten met een rode kaart van het veld gestuurd. Hamburger SV, de ploeg van coach Martin Jol, pakte wél drie punten. Door een doelpunt diep in blessuretijd van Joris Mathijsen werd de thuiswedstrijd tegen Karlsruher SC nipt met 2-1 gewonnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen