Overmars (35) terug op het veld bij Go Ahead

Koen Freriks
10 augustus 2008, 22:25   Bijgewerkt: 11 augustus 2008, 08:55

Marc Overmars keert terug als speler. De rappe aanvaller is dit seizoen actief bij Go Ahead Eagles, waar hij ook bestuurslid technische zaken is en in 1991 zijn debuut in het betaalde voetbal maakte. 

Overmars: "Ik doe het voor Go Ahead. Om de club vooruit te helpen. Natuurlijk vind ik het ook leuk om weer te spelen", vertelt hij in De Stentor. De oud-international speelde recent een uitstekende partij in het afscheidsduel van Jaap Stam. 

Overmars moest na het EK van 2004 noodgedwongen stoppen door een chronische knieaandoening. Hij stond toen onder contract bij FC Barcelona. 

Trainer Andries Ulderink van de eerstedivisionist vroeg of hij weer tussen de lijnen actief wil zijn voor de club. De nog fitte Overmars ging in op de invitatie. "Ik was zelf ook verbaasd dat het in die wedstrijd met Jaap Stam nog zo makkelijk ging en de snelheid er nog was. Ik ben al vier jaar gestopt en train nog maar één keer per week. Maar op wilskracht kan veel. Dat hoop ik ook bij Go Ahead op de ploeg over te brengen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen