Van Dieren mist topper tegen VVV Venlo

25 september 2008, 14:15

Rene van Dieren moet de kraker in de Jupiler League tussen koploper Excelsior en nummer twee VVV Venlo aan zich voorbij laten gaan. De middenvelder kampt met hamstringblessure, opgelopen in de bekerwedstrijd tegen De Bataven.

Van Dieren moest in het duel met de amateurclub het veld al vroeg verlaten. "Tijdens een sprint voelde ik ineens kramp in mijn hamstring en ik kon niet meer verder'', vertelt hij op de website van Excelsior. "Vandaag ben ik bij de dokter geweest. Het is niet heel ernstig, maar de wedstrijd zaterdag tegen VVV Venlo komt te vroeg. Ik hoop er volgende week tegen FC Den Bosch weer gewoon bij te zijn."

Naast Van Dieren mist coach Ton Lokhoff tegen de Venlonaren ook de geblesseerden Jeffrey Altheer (hamstring), Adnan Alisic (lies) en Levi Risamasu (rug). "Natuurlijk is het vervelend dat we met het oog op VVV Venlo te maken hebben met deze tegenslagen, maar het is nooit leuk. Met blessures moet je geen risico's nemen, anders zijn we straks nog verder van huis. Ik heb al eerder gezegd dat we alle selectiespelers keihard nodig hebben. Als spelers er niet bij zijn, kunnen anderen jongens spelen en zich bewijzen. En de jongens die geblesseerd zijn, moeten zorgen dat ze zo snel mogelijk weer fit en inzetbaar zijn", zegt de coach van de Kralingers.

Het verschil tussen Excelsior en VVV op de ranglijst bedraagt slechts één punt.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen