Demouge staat open voor aanbieding Willem II

Ger
21 oktober 2008, 15:08

Frank Demouge is verheugd dat Willem II hem langdurig wil vastleggen. De aanvaller was in de eerste zes competitieduels al goed voor zeven doelpunten. Technisch directeur Andries Jonker heeft inmiddels contact gezocht met Kees Ploegsma junior, de zaakwaarnemer van Demouge.

De 28-jarige clubtopscorer heeft in Tilburg nog een contract tot het einde van dit seizoen. Willem II heeft daarnaast een eenzijdige optie voor nog een jaar. "Die optie willen we uiteraard lichten", aldus Jonker tegen het Brabants Dagblad. "Maar nog liever verscheuren we dat oude contract en gaan we nu met elkaar om de tafel om te praten over een langere verbintenis, die uiteraard gunstigere financiële voorwaarden bevat voor de speler."

"Ik heb het hier heel erg naar m'n zin. Ik weet nog niet wat de club precies gaat voorstellen, maar als het echt een hele goede aanbieding is, dan sta ik er voor open om daar een handtekening onder te zetten. Dan hoef ik niet tot de winterstop te gaan wachten of er andere aanbiedingen komen", aldus Demouge. "Willem II is gewoon een club die goed bij mij past, bij mijn speelstijl ook. Ik heb hier een basisplek en er wordt rekening gehouden met mijn manier van voetballen. Dat krijg je niet overal zo, natuurlijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen