Hendriks pleit opnieuw voor FC Limburg

7 oktober 2008, 08:00   Bijgewerkt: 6 oktober 2008, 23:45

Nol Hendriks, de voormalig suikeroom van Roda JC, hoopt nog altijd dat de vier Limburgse profclubs de krachten gaan bundelen. De multimiljonair ziet met lede ogen aan hoe Roda JC de aansluiting met teams als FC Groningen, SC Heerenveen en FC Twente dreigt te verliezen. Als de Limburgse clubs opgaan in één FC Limburg, denkt Hendriks dat het gat mogelijk weer gedicht kan worden.

"Ik blijf roepen dat zo'n club dé oplossing is", zegt de 71-jarige Hendriks in het Algemeen Dagblad. "Ik heb destijds met een kogelvrij vest op een supportersavond van de club antwoord moeten geven op vragen. Maar iedereen ziet toch dat zelfs in de hoogtijdagen van de Limburgse clubs de stadions niet vol zaten. Ik ben wel eens een beetje tegendraads, maar ik probeer de club wel te helpen."

"Ik zie overal de stadions groter worden. Bij Twente, Heerenveen, Groningen en AZ zijn de stadions te klein en gaan ze groter. Er ontstaan grote verschillen. En wij bij Roda hebben nog steeds de twaalfde of dertiende begroting van de eredivisie."

Met Roda JC, VVV Venlo, MVV en Fortuna heeft Limburg momenteel vier profclubs.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen