Kuyt schiet Liverpool in slotminuut langs City

5 oktober 2008, 18:17   Bijgewerkt: 5 oktober 2008, 19:46

Dankzij Dirk Kuyt staat Liverpool nog altijd aan kop in de Engelse Premier League. De Katwijker maakte in de uitwedstrijd tegen Manchester City in blessuretijd het winnende doelpunt (2-3). Liverpool deelt de koppositie met Chelsea, dat zondag een eenvoudige thuisoverwinning (2-0) boekte op Aston Villa.

Kuyt kroonde zich dus tot matchwinner maar Liverpool had de zege op Manchester City vooral te danken aan Fernando Torres. De Spaanse aanvaller maakte na rust een 2-0-achterstand ongedaan. Stephen Ireland en Javier Garrido hadden City op deze comfortabele voorsprong gebracht. De thuisploeg moest na 67 minuten verder zonder Pablo Zabaleta, die rood kreeg. Torres tekende kort daarna voor de gelijkmaker, Kuyt bezorgde zijn ploeg in extremis zelfs de zege.

Het verrassende Hull City duwde Tottenham Hotspur verder in de problemen. De nieuwkomer op het hoogste niveau won in Londen met 1-0 door een treffer van Geovanni, die oud-PSV'er Heurelho Gomes al na tien minuten passeerde. De Spurs van coach Juande Ramos staan na zeven wedstrijden troosteloos onderaan met slechts twee punten. Hull City neemt brutaal de derde plek in, met veertien punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen