Woodgate: "Tottenham kan zomaar degraderen"

24 oktober 2008, 10:03   Bijgewerkt: 24 oktober 2008, 10:39

Iedereen bij Tottenham Hotspur moet zich beseffen in welke situatie de club zit. Dat zegt Jonathan Woodgate, de aanvoerder van de Londense formatie. De Spurs kent een ronduit dramatische start van het seizoen en staat na acht duels troosteloos laatste in de Premier League. "We zijn een degradatiekandidaat", stelt hij.

Tottenham pakte, ondanks enorme investeringen in de zomer, slechts twee punten uit de eerste acht wedstrijden. "Mensen roepen dat we te veel kwaliteit hebben om te degraderen, maar dat is onzin. Ik heb zoiets in het verleden ook meegemaakt bij Leeds United, terwijl die ploeg op dat moment beter was dan wij nu. Het is een miljoen procent zeker: wij moeten vechten tegen degradatie", stelt Woodgate.

"We moeten onze mouwen opstropen, want ik kan je nu al vertellen dat we een heel zware strijd tegemoet gaan. Veel slechter dan dit, wordt het niet", besluit hij.

Niet alleen in de eigen competitie, maar ook in Europa draait Tottenham niet best. Donderdag verloor de ploeg in de UEFA Cup met 2-0 van Udinese.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen