Boskamp stopt in 2009 zelfs helemaal als coach

27 november 2008, 09:16   Bijgewerkt: 27 november 2008, 09:23

Johan Boskamp stopt na dit seizoen niet alleen als trainer van FCV Dender, maar de Nederlander zet zelfs definitief een punt achter zijn loopbaan als coach. "Ik heb al veel andere aanbiedingen gekregen, maar mijn besluit staat vast."

Boskamps besluit is een gevolg van fysieke problemen, waarmee hij al jaren kampt. "Ik moet eigenlijk 35 kilogram afvallen, maar ik heb het karakter van een fietsbel. Ik heb een hometrainer gekocht, maar die staat hier maar te staan. Ik ben er nog niet één keer opgekropen. Ik drink wel al minder cola, maar mijn dagelijkse portie frietjes nemen ze me niet af", zegt de 59-jarige coach in Het Nieuwsblad.

"Ik kan geen halfuur meer rechtstaan op het trainingsveld omdat mijn knie helemaal rot is. Patrick Asselman doet bijna alle trainingen bij Dender. Het zou niet eerlijk zijn dat ik het salaris van een hoofdcoach blijf opstrijken, terwijl eigenlijk iemand anders het werk doet", vervolgt de flamboyante oefenmeester, die wel weet waar zijn knieklachten vandaan komen. "Ik heb te veel schoppen gekregen in mijn carrière. Maar ik heb één schrale troost: ik heb er zelf meer uitgedeeld."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen