Blackburn Rovers zet manager Ince op straat

16 december 2008, 13:11   Bijgewerkt: 16 december 2008, 13:21

Paul Ince is ontslagen als manager van Blackburn Rovers. De oud-international krijgt hiermee de rekening gepresenteerd voor de slechte resultaten dit seizoen. Onder leiding van Ince won het ambitieuze Blackburn dit seizoen pas drie wedstrijden en is het afgezakt naar de voorlaatste plaats in de Engelse Premier League.

De 41-jarige Ince trad afgelopen zomer in dienst bij Blackburn, na een eerder avontuur als trainer bij het bescheiden MK Dons. Met de oud-international aan het roer begon Blackburn niet slecht aan de competitie, maar na 27 september wist de ploeg geen enkele wedstrijd meer te winnen. Afgelopen weekend verloor de dolende formatie van Ince in eigen stadion met 0-3 van laagvlieger Wigan Athletic.

Volgens voorzitter John Williams was de tijd dan ook rijp om in te grijpen. "Een selectie die vorig seizoen nog zevende werd, staat nu negentiende. We zijn in rechtstreeks degradatiegevaar", weet de preses. "We wensen Paul heel veel succes in zijn verdere loopbaan. Voor ons is het nu belangrijk om een nieuwe manager te vinden, die Blackburn Rovers in de Premier League kan houden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen