Club Brugge: "Stijnen is nog lang niet weg"

Ger
31 december 2009, 09:18

Club Brugge werkt niet zonder meer mee aan een vertrek van Stijn Stijnen. De doelman van de nationale ploeg van België staat in de belangstelling van de Russische kampioen Rubin Kazan.

"Stijn Stijnen is nog lang niet weg uit Brugge", zegt manager Luc Devroe van de Belgische topclub in Het Nieuwsblad. "Maandag komt het Kazan-bestuur bijeen om de zaak te bespreken. Dan zullen ze bepalen wat hun transferbudget is. Vorige vrijdag kreeg ik daar een mail over van de mensen van Kazan."

"Het eerste concrete bod op papier moet Club nog altijd ontvangen. We zijn dus benieuwd", gaat Devroe verder. "Ik beweer niet dat Kazan nooit wat zal voorstellen, maar ik moet het eerst nog zien voor ik het geloof. Mogelijk werken ze in Rusland op een andere manier, maar ik vind het een vreemde aanpak."

"Ik heb ook nog niets op papier gezien", aldus Stijnen, die wel optimistisch vooruit blikt. "De transfer is nog niet helemaal afgerond, maar het kan snel gaan. Misschien is er morgen een akkoord, misschien duurt het nog twee weken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen