Liverpool verzuimt gat te slaan met Chelsea

1 december 2008, 22:52   Bijgewerkt: 1 december 2008, 23:02

Liverpool is er voor de tweede keer op rij niet in geslaagd om een thuiswedstrijd tegen een relatief zwakke tegenstander winnend af te sluiten. Net als vorig weekend tegen Fulham, bleef het maandagavond tegen West Ham United slechts 0-0.

Liverpool, met Dirk Kuyt in de basis, speelde een heel matige wedstrijd tegen West Ham. De Reds hadden wel veel balbezit, maar deden daar weinig mee. Sterker nog, de beste kans van de wedstrijd was voor West Ham-spits Craig Bellamy. De voormalig speler van Liverpool raakte met een knap schot de paal. Ook in de slotfase, toen Liverpool-manager Rafael Benitez inmiddels Ryan Babel in de ploeg gebracht had, bleef West Ham dreigender dan de thuisclub. Verder dan een schot van Babel (naast) en een inzet van Kuyt (gestopt) kwam Liverpool niet.

Ondanks het teleurstellende resultaat staat Liverpool nu wel alleen aan kop in de Premier League, omdat Chelsea zondag verloor van Arsenal (1-2). De voorsprong van Liverpool op Chelsea bedraagt slechts één punt. Titelhouder Manchester United heeft zes punten achterstand, maar speelde wel één wedstrijd minder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen