Zwaanswijk: "NAC Breda moet snel verjongen"

11 december 2008, 14:30   Bijgewerkt: 11 december 2008, 14:44

Patrick Zwaanswijk is van mening dat NAC Breda snel een verjongingsfase moet ondergaan omdat een aantal spelers van de Bredase club bezig is aan de laatste fase van hun carrière. Dat meldt de verdediger in Sportweek.

"We hebben veel spelers van rond en over de dertig en weten allemaal dat we geen veertig worden op het veld", zegt de 33-jarige sterkhouder in het weekblad. "Penders, Reuser, Van der Leegte, Fehér, Kolkka en ik zijn op leeftijd en we spelen allemaal in de basis. De stelling is nu dus nog meer van toepassing. Over drie jaar zullen er van deze groep niet veel meer spelen, dus moet je als club kijken naar een oplossing."

"Er moet verjongd worden en deze jonge spelers moeten worden ingepast. Zolang het nu goed gaat moet je alleen niet te snel aan het team veranderen. Maar het wordt natuurlijk een keer noodzaak. Ons elftal wordt almaar ouder, maar dat heeft nog geen invloed op de resultaten. Ik ben nog niet over mijn hoogtepunt heen en hoop dat het succes van NAC nog even door blijft gaan", sluit Zwaanswijk af.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen