Aissati: "Nog niet gekozen tussen Oranje en Marokko"

Ger
22 januari 2009, 16:22   Bijgewerkt: 22 januari 2009, 17:12

Ismaïl Aissati heeft donderdag voor het eerst sinds zijn knieoperatie eind september weer een buitentraining afgewerkt. De laatste maanden moest de middenvelder zich beperken tot krachttrainingen op het jeugdcomplex van Ajax. De oud-PSV'er stoorde zich in die periode over de berichten dat hij zou hebben gekozen voor het nationale team van Marokko.

"Heerlijk om het gras te ruiken. Het is zó lekker om weer buiten te zijn. Stapje voor stapje gaat het beter", zegt Aissati op de website van de Amsterdamse club over zijn rentree in de buitenlucht. De jeugdinternational wil niet voorspellen wanneer hij weer een wedstrijd kan spelen. "Dat heb ik al vaker gedaan en dat liep telkens weer uit op een teleurstelling. Ik wil nu eerst helemaal fit worden. Conditioneel zit ik op zo'n zeventig à tachtig procent."

Aissati laat weten dat hij nog altijd geen definitieve keuze heeft gemaakt tussen de nationale teams van Nederland en Marokko. Een woordvoerder van de Marokkaanse bond stelde in december dat de middenvelder voortaan voor het Afrikaanse land gaat spelen. "Die definitieve keuze heb ik nog helemaal niet gemaakt. Wel denk ik erover na, want ik moet voor mijn 21ste voor één van de twee gekozen hebben", weet Aissati.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen