Berlusconi: "Kaka blijft bij AC Milan"

19 januari 2009, 23:40   Bijgewerkt: 20 januari 2009, 00:06

Manchester City kan fluiten naar de komst van Kaka. De steenrijke Engelse club had een lucratief contract klaarliggen voor de Braziliaanse spelmaker, maar Kaka kiest er voor om zijn huidige club AC Milan trouw te blijven. Dat heeft hij maandag laten weten aan Silvio Berlusconi, de voorzitter van de Italiaanse club. "Ik heb hallelujah geroepen en hem geknuffeld", aldus Berlusconi.

Berlusconi, die vorige week nog liet weten dat het een 'moeilijk verhaal' zou worden om Kaka in Milaan te houden, stelde maandagavond op de Italiaanse televisie dat een transfer van zijn Braziliaanse middenvelder van de baan is. "Kaka is en blijft bij AC Milan. Hij heeft mij laten weten dat hij niet het gevoel heeft dat hij een kans heeft laten glippen om nog meer te verdienen. Hij voelt zich bevoorrecht om ons shirt te kunnen dragen en waardeert de warmte, vriendschap en betrokkenheid van de supporters in de afgelopen twee dagen. Toen hij uitgesproken was riep ik 'hallelujah' en daarna hebben we geknuffeld", aldus de dolgelukkige Berlusconi.

Manchester City was bereid om ruim honderd miljoen euro te betalen voor Kaka, die bovendien een astronomisch salaris had kunnen opstrijken in Engeland. Fans van AC Milan probeerde de Braziliaan maandag al op allerhande wijze er van te overtuigen om in Milaan te blijven. Zo'n duizend fans voerden actie bij het trainingscomplex en bovendien ontving Kaka honderden brieven, waarin de Italiaanse supporters de middenvelder smeekten om de club trouw te blijven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen