Fortuna kan periodetitel pakken in Leeuwarden

23 januari 2009, 10:29

Uitgerekend helemaal aan de andere kant van het land, kan Fortuna Sittard vanavond het grootste succes sinds jaren vieren. De Limburgse club kan op bezoek bij Cambuur Leeuwarden de periodetitel pakken, als het zelf drie punten pakt en rivaal FC Zwolle punten morst in de thuiswedstrijd tegen AGOVV.

"We kijken uit naar het duel. Zeker gezien de stand op de ranglijst van de periodetitel. Het wordt een mooie partij. Het is aan ons om de acht- of negenduizend mensen in het stadion stil te krijgen", zegt Fortuna-coach Roger Reijners in De Limburger.

Fans van Fortuna Sittard reizen in ieder geval massaal mee naar Leeuwarden, om het mogelijke periodefeestje ter plekke te vieren. In totaal trekken vijf bussen met supporters vandaag richting Friesland. Dat is een unicum, weet Reijners. "Toen ik zelf nog speelde, gebeurde dat wel eens. Maar dat was Eredivisie."

Fortuna heeft momenteel de maximale score van twaalf punten uit vier duels in de vierde periode. De voorsprong op FC Zwolle, de nummer twee, is drie punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen