Kaka-kamp wil praten met Manchester City

Koen Freriks
14 januari 2009, 20:36

De Braziliaanse wereldster Kaka wijst een transfer naar Manchester City niet direct af. De aanvaller van AC Milan staat in de belangstelling van de rijke club uit Engeland en volgens zijn zaakwaarnemer staat de deur open. 

Volgens geruchten heeft City, dat sinds afgelopen zomer eigendom is van een Arabische miljardair, maar liefst 110 miljoen euro over voor Kaka. "Een transfer is niet onmogelijk", reageert zijn belangenbehartiger Diogo Kotscho tegenover BBC. "Als Milan ons met Manchester City laat praten, willen we de aanbieding graag aanhoren."

Vooralsnog zullen er echter geen gesprekken plaatsvinden, omdat AC Milan nog geen toestemming heeft gegeven. "Kaka weet wel van de interesse, maar zijn club heeft geen toestemming gegeven, dus we zijn nog niet in gesprek geweest", aldus Kotscho. 

De adviseur geeft wel toe dat het bod verleidelijk is. "Het is een geweldig bod, maar het gaat niet alleen om het geld. We willen zien of Manchester City een plan heeft om een van de topteams van Europa te worden. Kaka zou niet alleen voor het geld kiezen", verzekert Kotscho, die een sneer uitdeelt naar Kaka's landgenoot Robinho, die afgelopen zomer Real Madrid verruilde voor City. "Kaka zou nooit zoiets doen als Robinho, die alleen voor het geld daar heen is gegaan. Hij koos niet voor de beste oplossing."

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen