Robben: "Messi is de beste van de wereld"

Koen Freriks
14 januari 2009, 18:45   Bijgewerkt: 14 januari 2009, 18:53

Arjen Robben vindt niet Cristiano Ronaldo, maar Lionel Messi de beste speler ter wereld. De Nederlandse vleugelaanvaller van Real Madrid sprak zich woensdag lovend uit over het Argentijnse wonderkind, dat wekelijks uitblinkt bij aartsrivaal FC Barcelona.

Ronaldo werd deze week door de FIFA verkozen tot wereldvoetballer van het jaar 2008. Robben is het daar niet mee eens. "Voor mij is Messi de beste voetballer ter wereld. Wat kan ik meer zeggen? Hij is uitzonderlijk goed in vorm, van een andere planeet. En het allerbeste is... hij is anders", aldus Robben, die ook woensdag voor zichzelf in het krachthonk trainde. 

De Madrileense pers discussieert de laatste dagen volop over wie er momenteel beter is in de Primera Division: Robben of Messi. Beide spelers zijn sinds de hervatting van de competitie smaakmaker bij hun club én doorslaggevend. De 23-jarige Groninger toonde zich bescheiden. "Het gaat nu goed maar er valt nog veel te verbeteren. Ik moet efficiënter worden in de aanval; tegen Mallorca had ik bijvoorbeeld nog een keer moeten scoren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen