Scolari wil liefde voor Chelsea bij spelers zien

Ger
17 januari 2009, 11:44   Bijgewerkt: 17 januari 2009, 12:12

Luiz Felipe Scolari heeft de selectie van Chelsea op scherp gezet in de aanloop naar de competitiewedstrijd tegen Stoke City. De Braziliaanse oefenmeester wil dat zijn ploeg zaterdag een overtuigende prestatie neerzet.

Scolari zag Chelsea slechts twee van de laatste acht duels in de Premier League winnend afsluiten. "Dit is het moment waarop iedereen aan het teambelang moet denken, met liefde voor Chelsea. Als spelers dat niet willen doen, is het tijd om van club te veranderen. Maar als je blijft dan doe je dat omdat je deze baan goed vindt en van de club houdt."

"Na 31 januari weten alle spelers dat ze hier blijven. Als we samen vechten zijn we technisch beter dan andere ploegen. We hebben heel goede spelers, maar we hebben elke week, elke dag, elk uur bezieling nodig", stelt Scolari, die Didier Drogba afgelopen woensdag buiten de selectie liet voor het League Cup-duel met Southend United.

"Didier is geen zondebok", laat de Braziliaan weten. "Hij was er woensdag niet bij omdat het hem aan fitheid ontbrak. Nu zijn we bezig zijn mentaliteit te veranderen, want die is niet zoals voorheen. Soms zit er iets in je hoofd waardoor je blokkeert. We moeten hem nu meer vertrouwen geven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen