Huntelaar maakt eerste goal voor Real Madrid

15 februari 2009, 18:45   Bijgewerkt: 15 februari 2009, 21:23

Hij heeft er even op moeten wachten, maar zondag maakte Klaas Jan Huntelaar eindelijk zijn eerste doelpunt voor Real Madrid. In de uitwedstrijd tegen promovendus Sporting Gijón maakte de oud-Ajacied één van de vier Madrileense goals (0-4).

Huntelaar liep bij zijn doelpunt goed weg bij zijn directe tegenstander, waarna een kopbal van teamgenoot Gonzalo Higuaín hem plots alleen voor keeper Lafuente zette. De spits keek even naar de assistent-scheidsrechter om er zeker van te zijn dat hij geen buitenspel stond en schoof de bal toen onder Lafuente door het net in.

Even later in de wedstrijd scoorde Huntelaar nogmaals, ditmaal met een kopbal, maar deze treffer werd afgekeurd wegens buitenspel. Op dat moment was de stand al 0-3. Naast Huntelaar hadden ook Raúl (15') en Marcelo (49') gescoord. In de slotfase bepaalde Raúl met zijn tweede goal van de dag de eindstand op 0-4.

Bij Real Madrid ontbraken overigens de geblesseerden Ruud van Nistelrooy, Wesley Sneijder en Arjen Robben, terwijl Rafael van der Vaart wegens een schorsing niet van de partij was. Royston Drenthe was buiten de selectie gelaten.

Door deze zege loopt Real twee punten in op FC Barcelona, dat zaterdag 2-2 gelijk speelde bij Real Betis. Het verschil tussen beide teams is nog altijd tien punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen