Vorm: "Intentie om bij te tekenen bij FC Utrecht"

13 februari 2009, 08:11

Feyenoord gaat er nog een hele klus aan krijgen om Michel Vorm los te weken bij FC Utrecht. Het AD meldde deze week dat Vorm een belangrijke kandidaat is om Henk Timmer op te volgen in de Kuip, maar in diezelfde krant stelt de neo-international vrijdag dat hij juist van plan is om zijn contract bij FC Utrecht te verlengen.

Vorm heeft nog een contract tot 2010 in Utrecht. De gesprekken tussen beide partijen om deze verbintenis te verlengen leken uiterst moeizaam te verlopen, maar volgens Vorm valt dat wel mee. "Wat is moeizaam? Het duurt gewoon even. Als je met elkaar onderhandelt ga je een traject in. Het ene moment gaat het wat sneller dan het andere. Dat lijkt me logisch. Maar de intentie om met elkaar door te gaan is er."

"Zo gaat dat met onderhandelingen", zegt ook Jan Willem van Dop, de voorzitter van FC Utrecht. "Het doel is om er uit te komen, maar investeringen moeten natuurlijk altijd verantwoord zijn. Wij hebben niets van Feyenoord gehoord, dus we praten gewoon verder met Michel om zijn contract, dat na dit seizoen nog een jaar doorloopt, open te breken. Dan praten we dus over een verlenging met drie jaar."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen