Huntelaar opnieuw goud waard voor Real Madrid

14 maart 2009, 23:56   Bijgewerkt: 15 maart 2009, 21:25

Klaas Jan Huntelaar is hard op weg om een grote meneer te worden bij Real Madrid. Met twee goals had de spits een belangrijk aandeel in de 2-5 overwinning van zijn ploeg bij Athletic de Bilbao. Ook Arjen Robben was éénmaal trefzeker.

Huntelaar zorgde met zijn treffers voor de beslissing in de wedstrijd. Vlak na rust, toen de stand 2-2 was, zette hij met een schot in de korte hoek zijn elftal weer op voorsprong. Een klein kwartier later zorgde hij met een fraai lobje voor de vierde Madrileense treffer, waarmee hij het verzet van Bilbao definitief brak. De thuisclub speelde toen al met tien man, na een rode kaart voor middenvelder Yeste.

Arjen Robben nam het openingsdoelpunt van het duel voor zijn rekening. Met een kenmerkende actie sneed hij naar binnen, waarna hij de bal hoog binnenknalde. Via Heinze kwam Real vervolgens op 0-2, maar nog voor rust kwam Bilbao terug tot 2-2. Op de treffers van Huntelaar hadden de Basken echter geen antwoord.

Bij Real stond, naast Robben en Huntelaar, ook Wesley Sneijder in de basis. Rafael van der Vaart bleef, zoals zo vaak dit seizoen, negentig minuten op de bank.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen