Kesler deelt compliment uit aan ADO en Ajax

21 maart 2009, 12:36   Bijgewerkt: 21 maart 2009, 12:43

Henk Kesler is positief verrast over de ontwikkeling die ADO Den Haag doormaakt. De voorzitter betaald voetbal van de KNVB bezocht vorig weekend de thuiswedstrijd van de Hagenaars tegen NEC en kwam enthousiast terug.

"De Hagenaars verrasten mij in alle opzichten in positieve zin", schrijft Kesler op de KNVB-website. "De sfeer in het leuke stadion was hartstikke goed en het spel van ADO ook. Er wordt daar hard gewerkt en het lijkt nog te lukken ook. Het is een mooie gedachte om Den Haag in de nabije toekomst weer als grote voetbalstad te zien."

In zijn column op de website van de KNVB gaat Kesler ook in op de uitschakeling van Ajax in het UEFA Cup-toernooi. Ook voor de Amsterdammers had hij lovende woorden. "Natuurlijk is het meer dan spijtig dat Ajax, als laatste Nederlandse vertegenwoordiger in het Europese voetbal, woensdag werd uitgeschakeld door Olympique Marseille. Maar ik heb in de Amsterdam ArenA geboeid toegekeken. Ik weet dat het resultaat alles bepalend is, maar de manier waarop door Ajax werd gestreden en gevoetbald geeft in ieder geval hoop en die moeten we koesteren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen