Liverpool en Chelsea treffen elkaar opnieuw in CL

Ger
20 maart 2009, 12:06   Bijgewerkt: 20 maart 2009, 13:22

Liverpool en Chelsea zijn vrijdag aan elkaar gekoppeld in de kwartfinales van de Champions League. Met de ontmoeting tussen FC Barcelona en Bayern München kwam een andere topaffiche uit de koker. Titelhouder Manchester United treft FC Porto, Arsenal speelt tegen outsider Villarreal.

Afgelopen seizoen namen Liverpool en Chelsea het nog tegen elkaar op in de halve eindstrijd van de Europese topcompetitie. De Londenaren bereikten uiteindelijk de finale, waarin na strafschoppen werd verloren van Manchester United. Bij Chelsea staat sinds kort Guus Hiddink als interim-coach aan het roer, bij Liverpool zijn Oranje-internationals Dirk Kuyt en Ryan Babel actief.

Mark van Bommel speelt met Bayern München tegen zijn oude club Barcelona. De middenvelder won de Champions League met de Spanjaarden in 2006. Bij titelhouder Manchester United, dat het opneemt tegen FC Porto, komt met Edwin van der Sar ook een Nederlander in actie. Bij Arsenal, dat Villarreal lootte, staat Oranje-international Robin van Persie in de voorhoede.

Voor de halve finales werd vrijdag in Nyon eveneens geloot. In de halve eindstrijd is opnieuw een Engelse topper mogelijk. De winnaar van het duels tussen Villarreal en Arsenal speelt namelijk tegen de winnaar van de tweestrijd tussen Manchester United en FC Porto. De andere halve eindstrijd gaat tussen de winnaars van de duels Barcelona - Bayern München en Liverpool - Chelsea.

 

De kwartfinales van de Champions League (speeldata 7/8 april en 14/15 april):

Villarreal -Arsenal 

Manchester United - FC Porto

Liverpool - Chelsea

FC Barcelona - Bayern München

Loting halve finale Champions League (28/29 april en 5/6 mei):

Manchester United/FC Porto - Villarreal/Arsenal

Barcelona/Bayern München - Liverpool/Chelsea

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen