'Liverpool topfavoriet voor winst Champions League'

17 maart 2009, 13:28

Liverpool gaat dit seizoen de Champions League winnen. Althans, dat denken de bezoekers van FCUpdate.nl. Liefst 43 procent van onze lezers ziet de formatie van Rafael Benitez als grote favoriet om de cup met de grote oren binnen te halen.

Liverpool, dat in de vorige ronde op indrukwekkende wijze korte metten maakte met Real Madrid, kreeg ruim twee keer zo veel stemmen als FC Barcelona (twintig procent). Titelhouder Manchester United eindigde als derde in de peiling, met negentien procent van de stemmen. Slechts negen procent gelooft in de kansen van Chelsea, de ploeg van de Nederlandse manager Guus Hiddink.

Bayern München won in de vorige ronde over twee duels met liefst 12-1 van Sporting Lissabon, een record, maar toch geloven weinig mensen in de titelkansen van de Duitsers. Slechts vier procent van onze bezoekers denkt dat Bayern de CL gaat winnen. Alleen Arsenal (drie procent), Villarreal en FC Porto (allebei één procent) hebben volgens jullie nóg minder kans om de titel in de wacht te slepen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen