Loting halve finale: FC Twente thuis tegen NAC

5 maart 2009, 23:23   Bijgewerkt: 5 maart 2009, 23:42

NAC Breda gaat er een hele klus aan krijgen om de finale van de KNVB beker te bereiken. De Brabantse club, die donderdag AZ uitschakelde, speelt in de halve eindstrijd een uitduel tegen FC Twente, de huidige nummer twee van de Eredivisie. Een maand geleden eindigde de competitiewedstrijd tussen FC Twente en NAC Breda, eveneens in Enschede, in een simpele 4-1 overwinning voor de thuisclub.

De tweede halve finale gaat tussen FC Volendam en SC Heerenveen. Volendam, de hekkensluiter van de Eredivisie, zorgde donderdag voor een stunt door Roda JC uit te schakelen (2-3). Heerenveen rekende woensdag af met NEC (3-1). Volendam en Heerenveen troffen elkaar eerder op de eerste speeldag van dit seizoen. De Friezen boekten destijds, op 31 augustus, een moeizame 2-3 zege in Volendam.

De winnaar van het duel tussen FC Volendam en SC Heerenveen is in de finale, die gespeeld wordt in de Rotterdamse Kuip, officieel de thuisspelende club. De halve finales worden gespeeld op dinsdag 21 en woensdag 22 april 2009.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen