Van Bommel stond open voor andere clubs

Ger
20 maart 2009, 10:55   Bijgewerkt: 20 maart 2009, 11:28

Mark van Bommel bereikte donderdag een akkoord met Bayern München over een nieuw eenjarig contract. De onderhandelingen verliepen echter moeizaam en de middenvelder luisterde zelfs naar voorstellen van andere clubs.

"Ik ben uiteindelijk zeer tevreden", aldus Van Bommel (31) op de website van Der Rekordmeister. "Het was een lastige beslissing omdat ik het heel moeilijk had gevonden om Bayern te verlaten. Daarom heeft het zo lang geduurd. Voor mij en mijn familie was het de beste oplossing om hier te blijven."

De Limburger zou Bayern aanvankelijk in januari uitsluitsel geven, maar van de clubleiding kreeg hij extra bedenktijd. "In december hebben we het eerste gesprek gehad", geeft Van Bommel aan. "Na afloop was ik niet zo vrolijk. Ik heb zelfs naar enkele aanbiedingen van andere clubs geluisterd."

"Daarna heb ik twee ontmoetingen gehad met technisch directeur Uli Hoeness, waarin we heel open en eerlijk met elkaar hebben gesproken. Dat gaf voor mij de doorslag", zegt de Oranje-international. "Ik kan me goed voorstellen dat ik nog langer hier blijf."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen