Benitez verwacht captain Gerrard zondag terug

Ger
29 april 2009, 18:12   Bijgewerkt: 29 april 2009, 18:28

Liverpool-manager Rafael Benitez verwacht zondag tegen Newcastle United weer over aanvoerder Steven Gerrard te kunnen beschikken. De middenvelder speelde wegens liesklachten sinds 8 april geen wedstrijd meer.

Gerard liep het fysieke ongemak op tijdens het verloren thuisduel met Chelsea in de kwartfinale van de Champions League (1-3). Inmiddels heeft de Engels international de groepstraining weer hervat.

"Het gaat prima met Steven", laat Benitez weten. "Ik denk dat hij voor zondag weer fit is. Dat is goed nieuws voor het team en hemzelf, want hij kan een sleutelspeler worden in de resterende wedstrijden."

Tijdens de afwezigheid van Gerrard won Liverpool in de Premier League van Blackburn Rovers en Hull City. Tegen Arsenal werd afgesloten op 4-4, wat eveneens de eindscore was van de terugwedstrijd tegen Chelsea in de Champions League. Door dat resultaat moesten de Reds het Europese toptoernooi verlaten.

In de Engelse competitie speelt Liverpool dit seizoen nog vier duels. De club staat drie punten achter op lijstaanvoerder Manchester United, dat bovendien nog een wedstrijd tegoed heeft.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen