Hamburger SV in blessuretijd onderuit in Stuttgart

12 april 2009, 18:52   Bijgewerkt: 12 april 2009, 19:00

Hamburger SV heeft dure punten gemorst in de strijd om de Duitse titel. Op bezoek bij VfB Stuttgart, de nummer vijf van de ranglijst, ging de ploeg van coach Martin Jol met 1-0 de boot in. Mario Gomez maakte diep in blessuretijd de winnende goal.

Door de nederlaag zakt Hamburger SV naar de derde plaats in de Bundesliga, achter VfL Wolfsburg en Bayern München. De achterstand op Wolfsburg, dat zaterdag met 1-2 won van promovendus Borussia Mönchengladbach, bedraagt drie punten.

Bij Hamburger SV, dat een schot van Ivica Olic op de lat zag belanden, stond Joris Mathijsen in de basis. Aan de andere kant werd Khalid Boulahrouz negentig minuten op de bank gehouden door Stuttgart-trainer Markus Babbel.

De andere 'zondagwedstrijd' eindigde in een gelijkspel. Bayer Leverkusen speelde in eigen stadion 1-1 tegen Werder Bremen, een stand die al bij rust bereikt was door doelpunten van Tranquillo Barnetta (Leverkusen) en Claudio Pizarro (Werder). Beide teams blijven hierdoor steken op de negende en tiende plaats.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen