'Ajax wil Elia opnieuw losweken bij FC Twente'

Ger
10 juni 2009, 09:39

Ajax heeft de strijd om Eljero Elia nog niet opgegeven. De Amsterdamse club brengt deze week een officieel bod uit op de aanvaller van FC Twente, zo schrijft De Telegraaf. Elia ligt in Enschede nog tot medio 2013 vast.

Ajax had Elia afgelopen winterstop al op de korrel, maar besloot uiteindelijk verdediger Rob Wielaert bij FC Twente weg te plukken. De hoofdstedelingen dachten niet dat de Tukkers twee spelers naar de ArenA zouden laten vertrekken, waardoor verdere stappen uitbleven. Elia was naar verluidt zelf wel al persoonlijk akkoord.

De Amsterdammers willen nu een bod van minder dan tien miljoen euro op Elia uitbrengen. FC Twente heeft echter een vraagprijs van twaalf miljoen euro in gedachten. De aanvaller zelf heeft al laten weten dat hij komende zomer wil vertrekken uit Enschede.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen