Coach Polonia waarschuwt: "NAC is er nog niet"

31 juli 2009, 09:08

NAC Breda staat na de 0-1 zege in Polen al met een half been in de volgende voorronde van de Europa League, maar helemaal beslist in de tweestrijd met Polonia Warschau nog niet. Dat denkt althans de trainer van de Poolse ploeg, Jacek Grembocki. "NAC is er nog niet", waarschuwt hij op de site van de Bredase club.

"De eerste helft is nu gespeeld en NAC heeft gewonnen, maar de achterstand is niet onoverkomelijk", zegt Grembocki. "We zullen er volgende week alles aan doen om hetzelfde resultaat neer te zetten als in de vorige ronde tegen Buducnost. Daar wonnen we met 0-2, waarna we thuis met 0-1 verloren, maar het was wél goed genoeg voor de eindoverwinning. Op dat scenario zet ik ook in voor volgende week."

NAC-trainer Robert Maaskant heeft er alle vertrouwen in dat zijn ploeg het karwei in eigen huis kan afmaken. "Zij kunnen uit dan wel goed zijn, wij zijn thuis beter. We hebben gewoon een prima resultaat neergezet hier. Toch denk ik ook dat we er nog niet zijn. We zullen volgende week nog vol aan de bak moeten om de kwalificatie-ronde veilig te stellen. Deze twee ploegen zijn echt aan elkaar gewaagd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen