Huntelaar scoort niet bij debuut voor AC Milan

Ger
15 augustus 2009, 00:23   Bijgewerkt: 15 augustus 2009, 11:47

Klaas Jan Huntelaar heeft vrijdagavond zijn eerste speelminuten gekregen in het shirt van zijn nieuwe club AC Milan. De van Real Madrid overgekomen aanvaller wist zijn optreden in een oefentoernooi niet op te luisteren met een doelpunt.

Huntelaar maakte vrijdag voor het eerst zijn opwachting in de basisopstelling van Milan. De Oranje-international stond tegen Internazionale in de aanval naast Alexandre Pato, terwijl Ronaldinho daarachter voor ondersteuning zorgde. Inter, de kampioen van de Serie A, zegevierde in de 45 minuten durende wedstrijd dankzij een treffer van Mario Balotelli: 0-1.

Milan speelde later op de avond in het kader van de zogeheten Trofeo Tim ook nog een helft vriendschappelijk tegen Juventus. Trainer Leonardo liet de Rossoneri met dezelfde voorhoede aantreden, dus opnieuw met Huntelaar bij de eerste elf. Het duel ging met 2-0 verloren. Amauri en Vicenzo Iaquinta namen de Turijnse doelpunten voor hun rekening.