Ajax geeft show weg tegen NAC Breda

13 september 2009, 16:18   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ajax begint steeds beter te draaien. In eigen stadion had de ploeg van coach Martin Jol zondag geen enkele moeite met NAC Breda. De ploeg uit Brabant, die evenals Ajax elf punten gepakt had in de eerste vijf competitieduels, werd met 6-0 opgerold. Dario Cvitanich scoorde drie keer, terwijl ook Jan Vertonghen, Luis Suarez en Kennedy Bakircioglu hun doelpuntje meepikten.

En inderdaad, NAC kreeg kansen. Na vijftien minuten bijvoorbeeld, toen Matthew Amoah naast kopte. Alleen stond het op dat moment al 1-0, door een doelpunt van Dario Cvitanich. En even later werd het zelfs 2-0, 3-0 en 4-0 voor de thuisploeg.

NAC werd volledig overlopen en had geen antwoord op het goede aanvalsspel van Ajax. Vertonghen zorgde met een vrije trap voor de tweede treffer, bij de derde goal profiteerde Suarez van een enorme fout van Donny Gorter. De 4-0 kwam weer van de voet van Cvitanich, die goed voorbereidend werk van Demy de Zeeuw afrondde.

Ajax rook een monsterscore en ging na rust vrolijk door met doelpunten maken. Na onhandig uitkomen van NAC-keeper Ten Rouwelaar kon Kennedy op aangeven van Suarez de 5-0 in een leeg doel koppen, waarna Cvitanich er na ruim een uur zelfs 6-0 van maakte.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen