Babel wil niet naar Ajax, maar basisplek bij Reds

21 september 2009, 19:03   Bijgewerkt: 21 september 2009, 19:10

Ryan Babel wil, in tegenstelling tot eerdere verhalen in de Engelse media, helemaal niet op huurbasis vertrekken naar Ajax. De flankspeler van Liverpool heeft het naar zijn zin bij The Reds en wil dan ook op Anfield Road blijven.

"Ik heb nooit gezegd dat ik verhuurd wil worden aan Ajax", hielp Babel de geruchten de wereld uit in The Liverpool Echo. De Oranje international zou Liverpool tijdelijk de rug willen toekeren om in de aanloop naar het WK 2010 voldoende speelminuten te kunnen maken bij een andere club.

"In Nederland heb ik een interview gegeven en dat is in Engeland helemaal verkeerd overgenomen", gaat Babel verder. "Ik heb nog nooit zo'n slechte vertaling gezien. Direct nadat ik terug was op de club ben ik naar de manager gegaan en heb gezegd dat er van alle berichtgeving niets waar is. Daarmee was voor ons de kous af. De waarheid is dat ik erg tevreden ben bij Liverpool en hier niet wil vertrekken."

Babel hoopt zich terug te knokken in het basisteam van de Engelse topclub. Zaterdag legde de invaller daarvoor alvast een kleine basis door in het competitieduel tegen West Ham United het voorbereidende werk te leveren bij het winnende doelpunt van Fernando Torres (2-3). "Dat geeft me vertrouwen. Hopelijk kan ik deze lijn doorzetten en mezelf zodoende verzekeren van een basisplaats", besluit Babel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen