Horrortackle Witsel zorgt voor spanning bij Duivels

Ger
3 september 2009, 13:05

De horrortackle van Standard Luik-middenvelder Axel Witsel op verdediger Marcin Wasilewski van Anderlecht is de sfeer bij de nationale ploeg van België niet ten goede gekomen. De Rode Duivels zijn momenteel bij elkaar voor de duels met Spanje en Armenië in de WK-kwalificatie.

In de selectie van de Belgen zijn beide ploegen vertegenwoordigd. Steven Defour en Igor De Camargo spelen voor Standard Luik, terwijl Davy Schollen, Tom De Sutter en Olivier Deschacht bij Anderlecht onder contract staan. "De spelers van Anderlecht en Standard hebben nog niet gesproken", zegt Deschacht (foto) in de Belgische kranten.

"Dat is ook normaal, want we zijn pas een paar dagen na het incident", stelt de verdediger van Anderlecht. "Zoiets zet je niet zomaar uit je hoofd. "Wij lopen sowieso al niet veel samen met de Standard-spelers. Het enige waar we over praten zijn fases op de training. Er wordt met geen woord gerept over de topper van afgelopen zondag."

De spanning zal volgens Deschacht geen invloed hebben op de eerstvolgende wedstrijd van België, komende zaterdag bij Spanje. "Daarvoor is die interland te belangrijk. We hebben toch twee verschillende meningen en dan is het beter dat je daar toch niets over zegt. Dat kan enkel tot problemen leiden en dat moeten we nu absoluut vermijden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen