Vermaelen houdt hoop op Belgische WK-deelname

2 september 2009, 12:31   Bijgewerkt: 2 september 2009, 12:38

Bijna niemand gelooft meer in de kansen van België om zich te plaatsen voor het WK, maar Thomas Vermaelen weigert om de handdoek al in de ring te gooien. De verdediger van Arsenal vindt dat België moet vechten voor de laatste kans.

De Belgen spelen de komende week uitwedstrijden tegen Spanje (zaterdag) en Armenië (woensdag). Alleen als de ploeg beide duels wint, heeft het weer uitzicht op het WK. "Het duel tegen Spanje wordt erg moeilijk, maar we moeten nooit opgeven. Dit is een van onze laatste mogelijkheden om onze kwalificatiekansen gaaf te houden. Het kan nog altijd", blijft Vermaelen positief tegenover Sporza.

België staat na zes wedstrijden vierde in kwalificatiegroep 5, met slechts zeven punten. Het gat naar Bosnië-Herzegovina, dat tweede staat, bedraagt vijf punten. De Bosniërs spelen deze week tegen Armenië (uit) en Turkije (thuis). Koploper Spanje is al lang uit het zicht verdwenen. De Europees kampioen verzamelde in zes duels al achttien punten en kan zich zaterdag tegen België officieel kwalificeren voor het WK.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen