Blessure houdt Petric tot winterstop aan de kant

6 oktober 2009, 13:29   Bijgewerkt: 6 oktober 2009, 13:36

De personele problemen in de voorhoede van Hamburger SV zijn weer een stuk groter geworden. Uit onderzoek is gebleken dat de enkelblessure van Mladen Petric dusdanig ernstig is, dat hij tot de winterstop uitgeschakeld is.

Petric raakte dit weekend geblesseerd, in de uitwedstrijd tegen Hertha BSC (1-3). Omdat eerder ook Jose Paolo Guerrero zwaar geblesseerd raakte, is voormalig Groninger Marcus Berg nu de enige fitte spits in de Hamburgse selectie, naast jeugdspelers Tolgay Arslan en Tunay Torun. Oud-Feyenoorder Ebi Smolarek was in beeld als versterking voor de voorhoede, maar hij werd eerder deze week afgetest.

Hamburger SV staat momenteel gedeeld aan kop in de Duitse Bundesliga. De ploeg heeft met Eljero Elia, Joris Mathijsen en Romeo Castelen een oranje tintje.

Overigens mist Petric door zijn blessure niet alleen handenvol wedstrijden van Hamburger SV, maar ook eventuele play-offs van Kroatië om een WK-ticket. De ploeg vecht momenteel met Oekraïne om de tweede plaats in kwalificatiegroep 6.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen