'Liverpool wil niets weten van verhuur Babel'

30 december 2009, 21:02

Om uitzicht te houden op een plaats in de selectie van het Nederlands elftal voor het WK in Zuid-Afrika wil Ryan Babel in de tweede seizoenshelft graag verhuurd worden aan Ajax. Zijn zaakwaarnemer Winnie Haatrecht laat weten dat Liverpool bereid is om Babel te laten gaan, echter alleen als er sprake is van een verkoop.

"Liverpool wil niks weten van een verhuur", vertelt Haatrecht in Voetbal International. "Bij een eventueel vertrek wil trainer Rafael Benitez alleen over een verkoop praten, zodat hij dan een volwaardige vervanger kan aantrekken."

De oud-Ajacied wil graag mee naar het WK in Zuid-Afrika. Daarvoor wil de aanvaller best wat salaris inleveren. "Voor Ryan staat voorop dat hij weer wekelijks aan spelen wil toekomen. Als dat niet bij Liverpool kan, dan bij een andere club. Mensen roepen dan al snel dat zijn salaris voor veel clubs niet is op te brengen. Maar Ryan zou bereid zijn geld in te leveren als hij op huurbasis bij Ajax zou kunnen spelen."

Naar verluidt is naast Ajax ook PSV in de markt voor Babel, al heeft Haatrecht nog niets vernomen van de Brabanders. "Bij mij heeft PSV zich niet gemeld. Ryan heeft regelmatig contact met sommige spelers daar en onderling is het wel eens ter sprake gekomen. Dat is dus niet via de officiële kanalen gegaan. En ook hier zou gelden dat Liverpool alleen wil praten over een verkoop", besluit Babels makelaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen