Sonck: "Rotatiesysteem Koster vreet aan me"

Ger
23 december 2009, 11:59

Wesley Sonck is allerminst te spreken over het rotatiesysteem van coach Adrie Koster bij Club Brugge. De aanvaller wordt door de Nederlander regelmatig naast de basiself gezet.

"Het vreet aan alle aanvallers", zegt de 31-jarige Sonck in Het Nieuwsblad. Hij is echter niet van plan om zijn ergernissen te bespreken met Koster. "Wie zegt dat de coach hier volgend jaar nog is? Wie zegt dat ik hier nog ben? Ik heb al veel meegemaakt in mijn carrière: met trainers gaan praten en drie maanden later zijn ze er niet meer. En wie weet of de volgende coach mij ziet staan."

"In het voetbal moet je niet plannen, anders kom je alleen maar bedrogen uit. Ik heb plezier in elke match die ik speel en voor alle duidelijkheid: ik ben niet ontevreden, ik ben hier graag. Ik vind alleen dat ik te weinig speel", stelt Sonck, die niet uit is op een transfer in de winterstop. "Ik heb maar een keer een transfer in de winter gedaan, van Ajax naar Mönchengladbach. Dat is het slechtste wat je kunt doen. Ik doe het nooit meer, of er moet een megabod komen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen