'Ajax wil Huntelaar huren van AC Milan'

1 januari 2009, 13:42   Bijgewerkt: 1 januari 2009, 13:56

Klaas-Jan Huntelaar keert deze winterstop mogelijk terug naar de Amsterdam ArenA. Volgens het doorgaans betrouwbare Sportmediaset willen de Amsterdammers The Hunter het komende half jaar huren van AC Milan. Ook Genoa en een Turkse equipe hebben de Nederlander op de radar, weet het Italiaanse medium.

Enkele maanden geleden liet Huntelaar nog weten geen interesse in een terugkeer naar Amsterdam te hebben, maar wellicht is hij van gedachte veranderd. Bondscoach Bert van Marwijk geeft voor de WK-selectie namelijk de voorkeur aan spelers die bij hun clubs regelmatig speeltijd krijgen.

Huntelaar kwam afgelopen zomer van Real Madrid naar AC Milan. Bij de Rossoneri komt hij amper aan spelen toe. Deze jaargang speelde hij pas negen duels, waarin hij tweemaal trefzeker was.

Ondanks dat trainer Leonardo van de Italiaanse club nauwelijks een beroep doet op de Achterhoeker, lijkt het onwaarschijnlijk dat Milan hem verkoopt. Een verhuur zou wel bespreekbaar zijn. Eerder leek een te hoge huursom een tijdelijke verhuizing naar Ajax te dwarsbomen, maar omdat de eredivisionist inmiddels enkele spelers heeft laten gaan, is het financieel misschien nu wél mogelijk om Huntelaar in te lijven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen